7 maart 2009
Byzonder concert in Rijssen

concert met Ge reinders

Wilhelmina met Gé Reinders
Muziekvereniging Wilhelmina uit Rijssen heeft weer een aantrekkelijk optreden op het programma staan. Het blaasorkest van Wilhelmina treedt op 17 april op met Gé Reinders, die eind vorig jaar november de Edison in de categorie Wereldmuziek kreeg uitgereikt. Het optreden heeft plaats onder auspicien van de Kulturele Raad Rijssen en zal plaats vinden in het Parkgebouw. Kaarten via : www.parkgebouw.nl

Gé Reinders heeft vorig jaar met zijn theatershow ‘Blaos mich ‘t landj door' tal van theaters in het land bezocht. Onder deze titel verscheen ook een cd, die Reinders maakte met twaalf blaasorkesten, uit elke provincie één. De populairiteit van de Limburgse artist neemt snel toe. Tijdens zijn theateroptredens bekoort niet allen zijn muzikale talent, maar ook zijn optreden als conferencier. Reinders doet denken aan Toon Hermans, voor wie hij producer was van de cd ‘Ik zing van het leven'.

Wilhelmina is blij dat het - mede dankzij de samenwerking met de Kulturele Raad Rijssen - gelukt is om een optreden met Reinders op het programma te krijgen. Drie jaar geleden trad het blaasorkest van Wilhelmina ook al op met Gé Reinders en de avond werd toen een groot succes.

zie ook onze site www.wilhelminarijssen.nl

Wim Kreijkes , P.R.

Website Hosting bij Xel Media