8 april 2009
Hart voor Muziek op reis met vijftien Nederlandse artiesten

Hart voor Muziek op reis met vijftien artiesten naar Turkije,U KUNT OOK MEE!

De tweede editie van de muziekreis "Hart voor muziek On Tour" naar Turkije is een feit. Van zaterdag 10 t/m zaterdag 17 oktober 2009 bezoeken vijftien Nederlandse artiesten het 5-sterren resort Fame Residence in Lara aan de Turkse Rivièra. . Ga met u ook met “Hart voor muziek” mee op reis! Tijdens het verblijf in Turkije wordt een onvergetelijke week gepresenteerd met alle dagen een verassend en muzikaal programma met tal van artiesten! Uiteraard bent u als deelnemer ook eregast bij de Tv-opnames van "Hart voor muziek".


Naast de Tv-opnames zijn er iedere dag muziek/feestavonden met onze huis-dj Bompa en optredens van Nederlandse artiesten. Tevens hebben alle deelnemers exclusieve momenten met de aanwezige artiesten, zoals tijdens de Meet and Greet en het Galadiner. Iedereen ontvangt daarnaast ook nog een exclusief ‘Hart voor muziek On Tour’ T-shirt! Tijdens de reis is er een professionele reisleiding en een Nederlandse arts aanwezig.


Het verblijf in Turkije is, op basis van All-Inclusive, in het 5-sterren Fame Residence resort, direct gelegen aan de Middellandse Zee en slechts 15 minuten vanaf de luchthaven in Antalya. Dit zeer luxe resort staat borg voor een geheel onbezorgde vakantie met alle luxe die u zich maar kunt bedenken. Nieuw is het vertrek van vliegveld Eindhoven Airport. Hiervoor is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar, OP="OP!" De overige vluchten vertrekken vanaf Amsterdam. Ook is het mogelijk om de reissom in termijnen te betalen.


De volgende artiesten zijn bekend en gaan mee op reis*: De Deurzakkers, Gebroeders Ko, Henk Damen, Rob van Daal, Dario, Stef Ekkel, Jacques Herb, Charlène , Henny Weijmans ,Vinzzent en Alex. – Binnenkort worden meer artiesten bekend gemaakt. *Het programma is altijd onder voorbehoud


Alle boekingen voor deze exclusieve reis gaan via FP2000 Sport Travel & Events. Op de speciale ‘Turkije-website’ van Hart voor muziek treft u dan ook alle informatie aan van de arrangementen. Surf naar www.hartvoormuziek.nl/turkije . Of bel voor informatie naar FP 2000 +31 492 75 55 55 - +31 653 77 03 81

Website Hosting bij Xel Media