7 november 2009
Erik Fortuin singe in gedachten

Een nieuwe single is uit... van erik fortuin... een lied onstaan uit gevoel.. erik heeft ook de hoes van de single geschilderd de single is te koop mijn de musicstore en ook te downloaden bij de bekende downloadsites

Erik Fortuin leeft ín gedachten’Een 'nieuwe' artiest, met een 'nieuw' nummer…….ook al is dat niet helemaal waar…..

Erik Fortuin timmert al jaren aan de weg met zijn zelfgeschreven liedjes en ook het nummer
'in gedachten' ontstond al langer dan 7 jaar geleden.Erik is componist, tekstdichter, schildert en staat creatief in het leven. Hij leeft op zijn gevoel en dat maken zijn liedjes ook duidelijk en daarom ook zo bijzonder.

Het lied 'in gedachten' is ook op gevoel geschreven, zonder er haast bij na te denken….en heeft ook eigenlijk nauwelijks uitleg nodig.

Je kind na een scheiding niet of nauwelijks zien is moeilijk en een groot gemis, dat zal een ieder begrijpen en dat is waar dit nummer over gaat.

De realiteit zonder dramatisch te worden. Een prachtig lied waarin liefde en emotie een rol spelen in combinatie met een arrangement dat gerust vernieuwend genoemd mag worden.

De krachtige rockstem van Erik combineert feilloos met de achtergrond van een bijna klassiek orkest, waarin tevens eigentijdse geluiden gebracht zijn wat het nummer voor een ieder luisterbaar en herkenbaar maakt.

De hoes van de CD is door Erik zelf geschilderd…..zijn verhaal…..direct gerelateerd aan het nummer. Zijn verhaal gaat ook een vervolg krijgen in een boek wat voor de kerst nog uitgegeven zal worden…..Erik Fortuin….vernieuwend….krachtig en verdient uw aandacht

meer info:

www.erikfortuin.nl
www.errikfortuin.hyves.nl

Website Hosting bij Xel Media