5 januari 2010
Drie DJ Kunstbende-avonden in Noord-Holland

Tiësto, Chuckie en Armin van Buuren hebben een paar dingen met elkaar gemeen: ze zijn wereldwijd bekend en ze zijn ouder dan dertig jaar. Maar vrees niet; er staat een grote groep jonge talentvolle DJ’s die hen maar al te graag willen vervangen. Kunstbende helpt hen graag een stapje verder. In het twintig jarig bestaan van Kunstbende is het aantal aanmeldingen voor de categorie DJ blijven stijgen. Vanwege dit succes is besloten om in een aantal podia DJ Voorrondes te houden, in DownTown (Amstelveen), De Kade (Zaandam) en Victorie (Alkmaar) vinden de voorrondes plaats!

Doe mee of kom kijken wie genoeg DJ skillz heeft om door te mogen naar de provinciale voorronde op 20 februari in het Zaantheater te Zaandam! En zie je in jezelf ook een ware DJ? Iedereen kan zich inschrijven voor dé wedstrijd voor jong creatief talent via de website: www.kunstbende.nl

De door velen geliefde Miss Capital-D won vorig jaar als DJ de Kunstbende en is hierdoor een perfect boegbeeld worden. De 18-jarige stond als winnares op o.a. Obsession Outdoor, Extrema Outdoor en niets minder dan Mystery Land. Ook was ze te gast in een TMF-uitzending met Sasha Visser en werd ze gevraagd om in de studio te komen draaien bij 3FM. Het kan snel gaan als winnaar van de Kunstbende.

Website Hosting bij Xel Media