23 mei 2010
Nieuw album Eddy Willemsen gratis te downloaden

Radiomaker en muzikant Eddy Willemsen komt met een tweede solo album. Het is gratis te downloaden en ook te koop in de platenzaken.

Nieuw album Eddy Willemsen

Always The Sun is het nieuwe album van muzikant en radiopresentator Eddy Willemsen. Het is gratis te downloaden op zijn website www.eddywillemsen.nl maar ook gewoon te koop op de betaalsites en in de platenzaak.

Zoals de titel al doet vermoeden is het een cd geworden met zonnige pop/rock muziek. Nummers met een kop en een staart en makkelijk in het gehoor liggend. Daarnaast verwijst de titel naar de plaats waar het album werd opgenomen: Het zonnige eiland Curaçao, waar Eddy Willemsen al weer vijf jaar woont en werkt. Naast zijn muzikale activiteiten maakt hij ook nog steeds radioprogramma’s op Curaçao. Eddy Willemsen begon jaren geleden zijn carriere als presentator bij de TROS.

Aan het nieuwe album is drie jaar intensief gewerkt. Willemsen speelde alle instrumenten, van drum tot sologitaar, zelf in. Daarnaast verzorgt hij op Always The Sun ook nog eens alle zangpartijen. De cd is de opvolger van het vijf jaar geleden verschenen album Don’t Say a Word. Het eerste soloalbum van Eddy, waarvan drie singles de hitlijsten haalden.

De eerste single van het nieuwe album is het symfonische rock-nummer Sarah. Vanaf oktober gaat Eddy Willemsen live met band spelen op de diverse poppodia.

Website Hosting bij Xel Media