10 september 2010
Vlietdagen 2010: LIVE ON STAGE

Op zaterdag 18 september en zondag 19 september a.s. wordt Park Vreugd en Rust in Voorburg volledig ingericht tot een gratis toegankelijke en bruisende muziekarena.

Vlietdagen 2010 LIVE ON STAGE
THE BIG VLIET MUSIC SHOW: Gratis coverbandfestival in Park Vreugd en Rust!

Op 17, 18 en 19 september vinden voor de vijfde maal de Vlietdagen plaats op en langs de Vliet in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Tijdens de Vlietdagen zal een grote historische vloot te zien zijn, kunt u onder meer culinair genieten, funshoppen en kennis maken met diverse watersporten. Voor het volledige programma kijk op: www.vlietdagen.nl.
Muziek en entertainment zijn een belangrijk onderdeel van de Vlietdagen 2010. In Leidschendam en in Voorburg zal veel te genieten zijn.

Op zaterdag 18 september en zondag 19 september a.s. wordt Park Vreugd en Rust in Voorburg volledig ingericht tot een gratis toegankelijke en bruisende muziekarena. Dit jaar viert Stichting Leidschendam-Voorburg Evenementen haar eerste lustrum en dus kan een uitgebreid feestprogramma niet uitblijven!

Op zaterdagochtend trappen we om 10.00 uur af met onze LIVE ON STAGE-DJ’s die zorgen voor een sfeervol begin van deze dag. Vanaf 14.00 uur LIVE muziek met de Haagse coverband NoisesRback. Om 18.00 uur staan de muzikale helden van The Clarks op het podium, waarna om 21.15 uur de avond wordt afgesloten met dé coverbandsensatie van 2010: Mr. Pink. De dag wordt afgesloten met feestelijk vuurwerk.

Op zondagmorgen starten we om 10.00 uur met een interactieve Breakfast Work-out, waarna om 13.00 uur de Haagse Rock ‘n’ Roll-band The Scandals zal zorgen voor een spetterend optreden. De afsluiting van de Vlietdagen 2010 wordt vanaf 16.00 uur verzorgd door de gerenommeerde en roemruchte band Knappe Mannen & Diva’s.

Zowel aan de Vliet als op het festivalterrein in het Park worden er tenten geplaatst met complete horeca-faciliteiten. Er is een ruim assortiment aan drank en eten, zoals bijvoorbeeld poffertjes en pannenkoeken, frites en snacks of diverse etenswaren van de barbecue. Langs het water staat zelfs een heuse ijssalon!

Kortom, er is continu iets te beleven in Park Vreugd en Rust en aan de Vliet in Voorburg.

Dit gratis toegankelijke evenement wordt u aangeboden door Stichting Leidschendam-Voorburg Evenementen i.s.m. LIVE Music Events.

Kortom, Park Vreugd en Rust in Voorburg is op 18 en 19 september a.s. absoluut ‘the place to be’ voor iedereen die van gezelligheid en livemuziek houdt! Meer informatie over het evenement en de optredende bands is te vinden op www.vlietdagen.nl en op www.theclashofthecoverbands.com.

Website Hosting bij Xel Media